om oss

VÄLKOMMEN TILL GBG CAR WRAP

helfoliering helfoliering göteborg gbg car wrap

GBG Car Wrap är ett företag som specialiserar sig på car wrapping i Göteborg. Vi erbjuder olika tjänster inom car wrapping, inklusive färgad vinyl, mönstrad vinyl, texturerad vinyl och bildekorer.

Vi har ett team av erfarna och kunniga car wrapping-specialister som kan hjälpa dig att förbättra utseendet och skydda din bil på ett effektivt sätt. GBG Car Wrap använder högkvalitativ vinyl och tekniker för att säkerställa att vinylen fäster ordentligt och ger en jämn och professionell finish.

Vi erbjuder en högkvalitativ kundservice och är lyhörda för kundernas behov och önskemål. Skräddarsydda lösningar levereras för kunder som vill ha en mer personlig touch på sin bil.

Utöver car wrapping, erbjuder GBG Car Wrap också andra bilrelaterade tjänster som rådgivning om hur du bäst tar hand om din bil för att förhindra skador och förlänga dess livslängd.

GBG Car Wrap är ett pålitligt och professionellt företag som erbjuder högkvalitativ car wrapping. Med våran erfarenhet och expertis kan de hjälpa dig att förbättra utseendet och skydda din bil på ett kostnadseffektivt sätt.

De senaste 23 åren (Tidigare NiciScreen) har vi arbetat med screentryck, storformat, bildekorer samt folieringar.

Genom att följa utvecklingen och efterfrågan har vi utvecklat och nischat vår kompetens inom Car Wrap / Fordonsfoliering via Avery och 3M certifiering vilket resulterat i leverans av högsta kvalité.

GBG CAR WRAP grundades i Göteborg, med målet att hjälpa företag baserade i Göteborg och Västra Götaland att synas genom avancerade fordonsfolieringar.